Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията 

...
Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията 
Коментари Харесай

Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв.

Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията 

Чрез осъществяване на обществен търг с скрито наддаване Община Бургас дава чартърен бистрото, намиращо се на партерния етаж на Младежкия интернационален център (ММЦ) в жк. „ Меден рудник “. Това излиза наяве от докладната бележка на кмета Димитър Николов, видя Флагман.бг.

Теренът е с повърхност 210 кв. м, и включва следните пространства: кухня с повърхност 50.00 кв. м, влажен бюфет с повърхност 10.00 кв.м и зала за хранене с повърхност 150.00 кв.м. Определената начална тръжна месечна наемна цена, направена от член на КНОБ, е в размер на 1810 лева, без Данък добавена стойност.

Помещението е уместно за „ даване на бар-кафе услуги “. По този метод Младежки интернационален център-Бургас ще се разгърне като атрактивно и привлекателно място, създаващо по-добри условия за участниците и посетителите на разнообразни типове проведени в него събития, се показва още в докладната.

Условията са новият наемател да съобрази работното време на заведението с това на Младежкия интернационален център. Интериорът на помещението също не би трябвало да се трансформира. А шефът на ММЦ-Бургас пък държи новият наемател на заведението да предлага 3-степенно меню за обяд и вечеря с топла храна, в което да има най-малко три разнообразни разновидността за избор (в това число варианти за вегетарианци, вегани и т.н.), включително топли и студени питиета.

Младежкият интернационален център е построен в зона „ А “ на ж.р. Меден Рудник - зона с обществени функционалности с висока социална значителност за града. Разположен е в регион, който е желано място за живеене най-вече от млади фамилии с деца и е в непосредствена непосредственост до учебно заведение и детска градина.

Сградата е главно предопределена за просвета и изкуство, има и леглова база, което пък значи, че наемателят ще би трябвало да предлага и закуска и въобще да работи, съобразено с нормите на Центъра.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР